Over Woning Media Nederland 

Focus is de snelste weg naar succes. Met die gedachte in het achterhoofd helpt Woning Media Nederland makelaars, projectontwikkelaars en particulieren met het realiseren van de beste woningpresentaties. Op die manier dragen wij bij aan het behalen van maximaal verkoopresultaat.

Download onze brochure

Geen gedoe

Een fotograaf, een videograaf, een tekstschrijver, een grafisch ontwerper: allemaal professionals die een steentje bijdragen aan het maken van een professionele woningpresentatie. Wij hebben al deze kwaliteiten gebundeld in onze one-stop-shop dienstverlening. In onze samenwerkingen zijn we volledig transparant. Via het online dashboard communiceren we met onze klanten, doen we bestandsuitwisseling en is realtime te zien hoe ver we gevorderd zijn in de processen. 

Specialist met slimme procedures

Wij hebben ons gespecialiseerd in alles wat met woningpresentaties te maken heeft en hierin willen we de beste en de aantrekkelijkste aanbieder zijn. Het gebruik van de nieuwste technieken en onze jarenlange ervaring vormen samen ons werkkapitaal. Daarbij richten we ons door onze efficiënte en slimme procedures op het snel en zorgeloos ondersteunen van onze klant. Maatwerk? Ook dat is mogelijk! Elke individuele klant met zijn specifieke wensen is speciaal voor ons.

Samen verkopen we dat huis!

Als we allemaal doen waarin we uitblinken, behalen we ons gezamenlijke doel: elke woning snel en goed verkopen! 

Team

SebastiaanEigenaar

MarjoleinCommercieel binnendienst medewerker

RogierOffice Manager

MerlijnArt Director

HugoEditor

DorisEditor / Fotograaf

AmberFotograaf

JanFotograaf / Inmeter

JuliusFotograaf / Inmeter

NielsFotograaf / Inmeter

SebastiaanFotograaf/inmeter

PenelopeStyliste

RyanStagiair

Jouw naam?Ben jij onze nieuwe collega?