Molen aan het water met wolken

Puntentelling

Gaat u een woning verhuren? Bij Woning Media kunnen wij naast het inmeten (BBMI) van de woning, zowel het energielabel als ook een puntentelling door een van onze adviseurs laten opmaken. Met een puntentelling (WWS) kunt u de maximale huurprijs van uw huurwoning berekenen. Dit wordt bepaald conform de WWS (Woning Waardering Stelsel).

Online inplannen

Puntentelling

Nadat u bij ons een afspraak heeft gemaakt, komen wij op locatie om onder meer te kijken naar de oppervlakte van de ruimtes, WOZ-waarde, voorzieningen in o.a. badkamer en keuken en de duurzaamheid van de woning. 

Het is hierbij handig om een energielabel in je bezit te hebben. Een energielabel heeft namelijk grote invloed op uw puntenaantal. Dit betekent dat een energiezuinige woning met een goed energielabel, veel extra punten krijgt. Heeft u geen energielabel, dan kunt u veel punten mislopen, daarom wordt naast een puntentelling (WWS) ook vaak een energielabel bij ons aangevraagd. Beide diensten kunnen tegelijkertijd worden opgenomen.

Vraag nu je puntentelling aan!

Niet genoeg punten?

Mocht uw woning niet genoeg punten hebben om in de vrije sector te vallen, dan kunt u voor een Energieprestatie advies kiezen.  

Terug naar metingen