Molen aan het water met wolken

Verkoopstyling

Onze alles-in-één oplossing in verkoopstyling biedt niet alleen flexibiliteit en snelle actie, maar ook betrouwbaarheid en betrokkenheid bij elk project. Als uw betrouwbare one-stop-shop hoeft u ons alleen de sleutel te geven, waarna wij de fotografie, metingen en styling in één keer regelen, zonder dat er andere partijen nodig zijn. De optimale presentatie van uw woning wordt op maat gemaakt en indien gewenst afgestemd op de stijl van het huis.

Online inplannen

Uw betrouwbare partner

Tijdens de verkoopstyling richten we ons op het maximaliseren van de indeling, functionaliteit en potentie van uw woning. Dankzij onze ervaring en betrokkenheid weten we wat werkt en hoe we ruimtes kunnen inrichten om de waarde van het object te verhogen. Een extra slaapkamer kan bijvoorbeeld meer waarde toevoegen dan een klein kantoor.

We zijn trots op onze langdurige samenwerkingen en hechten veel waarde aan deze partnerschappen. Onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en het vermogen om snel te schakelen zorgen voor een soepel verloop van het gehele traject en een persoonlijke benadering bij elke opdracht.

Wat kost verkoopstyling?

Door te investeren in verkoopstyling kunt u mogelijk profiteren van een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs. Voor verkoopstyling tot 75 m2 bedragen de kosten €2.175 excl. Voor oppervlaktes groter dan 75 m2 wordt er een extra €15,00 excl. per m2 in rekening gebracht. Dit tarief is voor de eerste twee maanden en is inclusief een uitgebreide presentatie van uw woning. Ons presentatiepakket omvat: een professionele fotoreportage, een NEN2580 meetrapport, gedetailleerde plattegronden (2D/3D & FML), een aantrekkelijke woningvideo en indrukwekkende 360° fotografie.

Onzeker over uw woning?

Heeft u twijfels over de presentatie van uw woning of wilt u meer weten over verkoopstyling? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Laat ons u helpen uw woning op de meest aantrekkelijke manier te presenteren en vergroot zo de kans op een succesvolle verkoop.

Verkoopstyling inplannenTerug naar styling