Metingen

Een verkoopbrochure of -presentatie is niet klaar zonder de juiste feitelijke informatie en benodigde certificaten. Immers, geïnteresseerden willen graag zo concreet mogelijk weten wat zij mogen verwachten. Daarom verzorgen wij metingen, vragen we energielabels aan en zorgen wij dat een presentatie is voorzien van kloppende, aantrekkelijke plattegronden.

NEN-Inmeting

Onze inmeters zijn gecertificeerd volgens de NEN2580 regels. Dit betekent dat zij gegarandeerd meten met de hoogste precisie. Door hun jarenlange ervaring werken ze bovendien snel en vakkundig. Na elke meting ontvangt u een NEN2580 meetrapport met daarin, naast het aantal vierkante meters, de plattegronden en een speciale NEN2580-plattegrond.

NEN-inmeting
Bekijk meer

Energielabels

Wie een woning verkoopt, is verplicht een definitief energiecertificaat aan te leveren. Niet alle woningen hebben zo’n certificaat. Wij zorgen ervoor dat het certificaat met de juiste specificaties wordt ingemeten, aangevraagd en daarna tijdig beschikbaar is. Bij verhuur zorgen wij ook voor het in kaart brengen van de juiste puntentelling.

Energielabels
Bekijk meer