Molen aan het water met wolken

Metingen

Een verkoopbrochure of -presentatie is niet klaar zonder de juiste feitelijke informatie en benodigde certificaten. Immers, geïnteresseerden willen graag zo concreet mogelijk weten wat zij mogen verwachten. Daarom verzorgen wij metingen, vragen we energielabels aan en zorgen wij dat een presentatie is voorzien van kloppende, aantrekkelijke plattegronden.

NEN-Inmeting

Onze inmeters zijn gecertificeerd volgens de NEN2580 regels. Dit betekent dat zij gegarandeerd meten met de hoogste precisie. Door hun jarenlange ervaring werken ze bovendien snel en vakkundig. Na elke meting ontvangt u een NEN2580 meetrapport met daarin, naast het aantal vierkante meters, de plattegronden en een speciale NEN2580-plattegrond.

NEN-inmeting
Bekijk meer

Energielabels

Wie een woning verkoopt, is verplicht een definitief energiecertificaat aan te leveren. Niet alle woningen hebben zo’n certificaat. Wij zorgen ervoor dat het certificaat met de juiste specificaties wordt ingemeten, aangevraagd en daarna tijdig beschikbaar is. Bij verhuur zorgen wij ook voor het in kaart brengen van de juiste puntentelling.

Woning energielabel A+++
Bekijk meer

Puntentelling

Gaat u een woning verhuren? Bij Woning Media kunnen wij naast het inmeten (BBMI) van de woning, zowel het energielabel als ook een puntentelling door een van onze adviseurs laten opmaken. Met een puntentelling (WWS) kunt u de maximale huurprijs van uw huurwoning berekenen. Dit wordt bepaald conform de WWS (Woning Waardering Stelsel).

Bekijk meer

Energieprestatie advies

Voor een advies is het noodzakelijk dat u het energielabel of puntentelling bij ons heeft afgenomen. De adviseur kan als enige het dossier (her)openen en daarmee een advies opstellen om tot een beter energielabel te komen. Nadat de adviezen zijn uitgevoerd kunnen wij het dossier opnieuw openen en de nieuwe bewijslast toevoegen aan het dossier om zodoende een hoger energielabel aan u te leveren.

Bekijk meer