Fotografie

Bij de verkoop van een woning draait alles om het hebben van aantrekkelijk beeldmateriaal. Professionele fotografie van de woning is dus een onmisbare succesfactor. Woning Media Nederland is een ervaren specialist op dit vlak. Wij hebben alle technieken, apparatuur en ervaring in huis om elke woning op de perfecte manier te presenteren. 

Woning fotografie

Aantrekkelijke foto’s zijn de basis voor een succesvolle verkoop van een woning. Ons fotografie team weet de ware potentie van elk huis maximaal te benutten. Eyecatchers, unique selling points en de belangrijke ruimtes krijgen veel aandacht en komen haarscherp in beeld. Het spel van licht, perspectief en ruimte, kennen we als geen ander.

Bekijk meer

Premium fotografie

Ieder vastgoedobject in het hoge segment is uniek. Wij weten hoe belangrijk het is om deze
unieke kenmerken optimaal te laten zien, het verhaal van de woning in beeld te brengen en
het karakter vast te leggen. Exclusieve woningen vragen om een exclusieve aanpak.

Bekijk meer

Hoogte/drone fotografie

Met de beste hoogtecamera’s en drones maken wij sfeervolle en realistische hoogtefoto’s. Vanuit de lucht brengen wij de omgeving en het perceel op een ruimtelijke manier volledig in kaart. Geïnteresseerden krijgen op deze manier een betrouwbare en aantrekkelijke weergave van de omgeving die bovendien tot de verbeelding spreekt. 

Bekijk meer

Avond fotografie

’s Avonds heeft een woning een andere, intiemere sfeer dan overdag. Avondfotografie geeft daarom een extra dimensie aan een woningpresentatie. Ook laat het zien wat de potentie van de buitenruimte is, specifiek in het voorjaar en in de zomer. Avondfotografie geeft daarnaast een gevoel van thuiskomen. Een perfecte trigger om geïnteresseerden te verleiden tot het maken van een bezichtigingsafspraak.

Bekijk meer

Virtuele tour / Matterport

Een completer beeld geven is bijna onmogelijk. Met 360-gradenfotografie waant een potentiële koper zich al in de woning. Door te klikken op de interactieve panoramafoto’s bepaalt een potentiële koper zelf welke ruimtes hij virtueel bezoekt. Hij of zij leidt zichzelf rond en beleeft de woning vanaf afstand. 

Bekijk meer