Marketing

Een goede verkooppresentatie is meer dan een optelsom van de losse delen. En soms zijn wat extra ingrediënten nodig om optimaal te laten zien wat de potentie van een woning is. Met behulp van de juiste marketingtools zorgen wij voor een presentatie waar niemand omheen kan. 

Brochures

Voor vele klanten nemen wij de zorg voor het maken van brochures volledig uit handen. Wij regelen alles van A tot Z en creëren een op maat gemaakte brochure die niet alleen tot de verbeelding spreekt, maar ook de belangrijkste informatie bevat. Dit doen wij uiteraard met ons eigen ervaren team dat alles weet van drukwerk, stansen, embossen en verlijmen. Kortom, wij maken een brochure die staat als een huis.

Bekijk meer

Artist impressions

Niet elke woning die in de verkoop staat, is al in de gewenste staat. Soms is een huis zelfs nog niet gebouwd of wordt het ten tijde van de verkoop gerenoveerd. In zulke situaties is het lastig om geïnteresseerden een goed beeld van hun toekomstige thuis te geven. Het maken van een artist impression helpt hen om het toch te visualiseren. Van het weergeven van het interieur tot het maken van impressies van de buitenkant van een huis en de omgeving: wij realiseren onweerstaanbare beelden.

Bekijk meer

Roomstyler

Op basis van de gemaakte foto's en/of plattegrond kunnen wij de ruimte digitaal intekenen en voorzien van een nieuw interieur. Dit kunnen wij aanleveren als platte impressies of als 360 graden impressies waarbij u in de ruimte kunt ronddraaien. U kunt zelf een woonstijl uitzoeken voor uw woning; modern, scandinavisch, elegant of een familie-woning. Neem contact op met ons kantoor voor de mogelijkheden.

Bekijk meer

Virtual staging

Geen budget, tijd of middelen om een (leegstaand) huis te stylen? Het kan ook virtueel. Met de allerbeste software richten wij ruimtes virtueel in. De beelden zijn niet van echt te onderscheiden! Een gebruiksvriendelijke en snelle oplossing wanneer het daadwerkelijk (her)inrichten van een woning niet mogelijk is. Of wanneer ruimtes ook geschikt zijn voor een compleet andere invulling en een foto hiervoor inspiratie kan bieden.

Bekijk meer

Plattegronden

Een duidelijke plattegrond is van grote waarde bij een woningprofiel. Potentiële kopers kunnen zo al beginnen met het denkbeeldig inrichten van hun nieuwe woning. Wij ontwikkelen plattegronden op basis van de richtlijnen van Funda. Dat betekent dat we voor een huis een 2D-, 3D- en een interactieve (inzoombare) plattegrond maken.  Daarnaast leveren wij ook CAD en brochure plattegronden, voor als u echt uit wilt blinken.

Plattegronden
Bekijk meer