Molen aan het water met wolken

Over Woning Media Nederland 

Focus is de snelste weg naar succes. Met die gedachte in het achterhoofd helpt Woning Media Nederland makelaars, projectontwikkelaars en particulieren met het realiseren van de beste woningpresentaties. Op die manier dragen wij bij aan het behalen van maximaal verkoopresultaat.

Bekijk onze brochure onlineDownload onze brochure

Ontmoet Lieke, (premium)fotograaf en inmeter 

Lieke heeft al enkele jaren ervaring als fotograaf. Ze is van jongs af aan al bezig met fotografie en heeft uiteindelijk ook een opleiding in fotografie gevolgd. 

Vrije tijd

In haar vrije tijd houdt Lieke zich graag bezig met het bedenken van eigen projecten en het maken van attributen. Ze luistert graag naar muziek, bezoekt concerten, spreekt af met vrienden en ze gaat graag wandelen.

Woning Media

Ze vindt het werken bij WM leuk vanwege de afwisseling op één dag - 'geen enkel huis is hetzelfde.' Lieke koos ervoor om voor WM te werken vanwege het kleine team, waardoor ze nauwer met collega's samenwerkt. 

Tip van Lieke

Lieke heeft een paar tips voor klanten: 'ruim je huis op en dweil niet net voordat de fotograaf komt. Het drogen duurt vrij lang en dat kunnen wij helaas niet photoshoppen.'

Terug naar het team overzicht