Molen aan het water met wolken

Over Woning Media Nederland 

Focus is de snelste weg naar succes. Met die gedachte in het achterhoofd helpt Woning Media Nederland makelaars, projectontwikkelaars en particulieren met het realiseren van de beste woningpresentaties. Op die manier dragen wij bij aan het behalen van maximaal verkoopresultaat.

Bekijk onze brochure onlineDownload onze brochure

Ontmoet Frank, fotograaf en inmeter 

Frank werkt als fotograaf, inmeter en EPA-adviseur i.o. bij WM. Maar ook schiet hij ons zo nu en dan te hulp op kantoor. Voordat hij bij WM kwam werken, was hij Creative Coordinator bij een kleding concern. Hier was hij verantwoordelijk voor de winkelpresentatie van de shop-in-shops in Nederland en België. 

Vrije tijd
In zijn vrije tijd is Frank vaak aan het klussen, maar hij ontspant het liefst door naar (jazz)muziek te luisteren of een goede podcast te volgen. 

Woning Media
Frank vindt WM leuk vanwege de jonge en dynamische bedrijfscultuur en de afwisseling van werkzaamheden. Maar hij vindt het ook fijn dat het een klein bedrijf is waarin zaken snel geregeld kunnen worden, zonder bv. voorafgaand drie vergaderingen en goedkeuring van het managementteam. 

Tip van Frank
Frank’s tip: ‘Laat niet alle verlichting aan voor de fotograaf. Daglicht is meestal voldoende en geeft mooier en natuurlijker licht.’

Terug naar het team overzicht