Molen aan het water met wolken

Energielabel aanvragen

Het energielabel geeft inzicht in de energiezuinigheid van een huis en stimuleert huiseigenaren om energiebesparende maatregelen te treffen. Deze variëren van A++++ (zeer energiezuinig) tot G (zeer onzuinig). Vooral bij oudere woningen zijn energiebesparende maatregelen vaak slimme investeringen die zich snel terugverdienen. Daarnaast wordt de woning comfortabeler en milieuvriendelijker en kan een zuiniger energielabel de waarde van uw huis verhogen.

Vraag direct aan

Forsythiastraat 70, Lisserbroek
Kapelhof 22, Zaandam
Cornelis Krusemanstraat 19 1
Lutmastraat 264 1
Latherusstraat 80, Amsterdam
Van Boshuizenstraat 589, Amsterdam

Op zoek naar een energielabel voor uw woning?

Een definitief energiecertificaat is verplicht bij het verkopen van een woning. Laat ons u helpen met uw energielabel aanvragen, zodat het certificaat tijdig en met de correcte specificaties beschikbaar is. Ook voor verhuur brengen wij de juiste puntentelling in kaart.

Wat kost een energielabel?

De prijs voor een energielabel begint bij €200,- excl. BTW voor een woning en €475,- excl. BTW voor bedrijfspanden. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type woning en het aantal vierkante meters.

Direct uw energielabel aanvragen

Tijdens de woningopname is uw aanwezigheid vereist. Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk informatie over uw woning beschikbaar heeft, zoals bouwtekeningen, documentatie en facturen van verbetermaatregelen. Onze energieadviseur komt bij u langs en neemt in gemiddeld 1 à 2 uur tijd uw huis op, waarbij hij kenmerken zoals de afmetingen, isolatie en installaties in kaart brengt. Het aanvragen van een energielabel gaat eenvoudig via ons online inplansysteem, bereikbaar via de onderstaande knop. U ziet direct wanneer wij beschikbaar zijn en kunt meteen een afspraak inplannen.

Energielabel aanvragenTerug naar metingen