Molen aan het water met wolken

Over Woning Media Nederland 

Focus is de snelste weg naar succes. Met die gedachte in het achterhoofd helpt Woning Media Nederland makelaars, projectontwikkelaars en particulieren met het realiseren van de beste woningpresentaties. Op die manier dragen wij bij aan het behalen van maximaal verkoopresultaat.

Bekijk onze brochure onlineDownload onze brochure

Ontmoet Julie, Office Manager

Julie is sinds 2021 werkzaam bij Woning Media. Ze begon als fotograaf in de buitendienst en is toen naar binnen gerold. Julie komt oorspronkelijk uit Tuitjenhorn. Een plaatsnaam waar haar collega's graag grapjes over maken. Intussen woont zij alweer zo'n 10 jaar in Amsterdam.

Vrije tijd

In haar vrije tijd is Julie het liefst buiten. Of het nu in het bos, op het strand of in de stad is. De overgang van buitendienst naar binnen op kantoor, was dan ook best een beetje wennen. 

Woning Media

Julie heeft een creatieve opleiding gevolgd waar interieur en fotografie een onderdeel van was. Haar keuze voor Woning Media was dan ook een logische stap vanwege haar achtergrond in interieur en fotografie. Bij WM komen deze perfect samen. Ze is van nature een georganiseerd persoon en heeft eerder een management functie gehad, wat handig is voor haar functie.

Woning Media is leuk en uitdagend omdat ze altijd openstaan voor nieuwe ideeën. Heb je een goed idee, dan staat WM altijd open om daar naar te kijken. Ze heeft nooit echt een blunder gemaakt, maar ze is eens door een (rotte) vlonder gezakt toen ze de achtertuin aan het fotograferen was.

Tip van Julie

Als tip voor klanten adviseert Julie, net zoals meer van haar collega’s, om de opruimlijst van Woning Media goed door te nemen. Hier staan allerlei opruim tips in om je woning foto-klaar te maken. Dit zorgt voor rustigere foto's en bespaart tijd voor alle betrokkenen.

Terug naar het team overzicht