Molen aan het water met wolken

Over Woning Media Nederland 

Focus is de snelste weg naar succes. Met die gedachte in het achterhoofd helpt Woning Media Nederland makelaars, projectontwikkelaars en particulieren met het realiseren van de beste woningpresentaties. Op die manier dragen wij bij aan het behalen van maximaal verkoopresultaat.

Bekijk onze brochure onlineDownload onze brochure

Ontmoet Francis, Fotograaf en inmeter 

Francis woont in Amstelveen, komt uit Maastricht en is sinds 2022 bij ons in dienst.  Voordat ze bij Woning Media kwam, studeerde ze af als ruimtelijk vormgever, waar haar passie voor fotografie ontstond. 

Vrije tijd

In haar vrije tijd houdt ze van bourgondisch eten en drinken op een terras in de volle zon, mensen kijken en winkelen. Op dit moment staat rondtrekken door IJsland bovenaan haar bucketlist en ze hoopt in de toekomst haar architectuurfotografie verder te ontwikkelen en daarin te groeien.

Woning Media

Ze koos voor WM omdat het voor haar de perfecte manier zou zijn om haar passies voor ruimtelijke vormgeving en fotografie te combineren. Ze is bij ons niet alleen fotograaf en inmeter maar ze helpt ook wekelijks mee met de styling. Dit is dan ook wat het leuk en uitdagend maakt voor haar. Elke dag weer verschillende unieke locaties met verschillende klanten en wensen.

Tip van Francis

Francis beveelt WM aan anderen aan vanwege de vrijheid, diversiteit, leuke collega's en klanten. Elke dag is anders! Haar tip voor onze klanten: ‘less is more en vooral... relax!’

Terug naar het team overzicht