Molen aan het water met wolken

Over Woning Media Nederland 

Focus is de snelste weg naar succes. Met die gedachte in het achterhoofd helpt Woning Media Nederland makelaars, projectontwikkelaars en particulieren met het realiseren van de beste woningpresentaties. Op die manier dragen wij bij aan het behalen van maximaal verkoopresultaat.

Bekijk onze brochure onlineDownload onze brochure

Maak kennis met Nino, fotograaf en inmeter

Nino werkt sinds 2021 bij Woning Media. Woonachtig in Amsterdam en te herkennen aan zijn mooie bos krullen. Voordat hij bij WM kwam, was hij werkzaam in de filmsector. Een van zijn opvallende dagen bij ons was dat hij op de vingers werd getikt door de marechaussee. Ze vonden hem verdacht toen hij, rond de Dam met de Leica BLK-scanner, over de balkons liep, de dag dat president Macron op bezoek was in Amsterdam.

Vrije tijd

In zijn vrije tijd leest hij boeken, bezoekt hij kunsttentoonstellingen, festivals en concerten, omringt hij zich met vrienden en ontdekt hij graag nieuwe muziek. Hij zou niet zonder muziek kunnen, het is zijn uitlaatklep voor verschillende situaties en hij kan genieten van veel verschillende genres.

Woning Media

Wat WM leuk en uitdagend maakt voor Nino, is de diversiteit per adres en het feit dat hij op veel plekken in Nederland komt. Elke opdracht is anders. 'Als je van diversiteit houdt, is dit ideaal.'

Nino beveelt WM aan anderen aan vanwege o.a. het jonge en gezellige team, maar ook omdat er goed naar je wordt geluisterd en er heerst geen sfeer van rangorde.'  

Tip van Nino

Zijn tip voor onze klanten. 'Zorg ervoor dat de ruimtes zijn opgeruimd voor de fotografie of dat alles makkelijk en snel verplaatst kan worden.' Tot slot wil Nino iedereen waarschuwen om voorbereid te zijn als je wordt uitgenodigd voor een WM-borrel.

Terug naar het team overzicht