Video

Zelf rondlopen in een woning  zonder deze te bezoeken. Een goede video geeft het karakter van een huis optimaal weer en leidt mensen rond. Ze krijgen zo inzicht in de looproutes, de overgangen van kamers, ze zien details en ervaren het grotere geheel. Een video heeft grote impact en overtuigingskracht.

Woningvideo

Een woningvideo geeft de optimale belevenis en heeft de meeste impact op potentiële kopers. Wij brengen de looproutes en details efficiënt in beeld. Een video waarbij de geïnteresseerde zich als nieuwe eigenaar door het huis beweegt. Wij maken deze video’s met de nieuwste apparatuur, waardoor u altijd krijgt wat u van ons verwacht: het beste resultaat!

Bekijk meer

Premium video

Bij premium video gaan we een stapje verder. Wij verzorgen niet alleen de looproutes binnen het huis, maar maken ook bijvoorbeeld ook omgevingsbeelden met behulp van drones, interviewen de makelaar of bedenken een volledige scène die bij het betreffende vastgoedobject past. Wij creëren hiermee een sensationele video die een maximale impact heeft op geïnteresseerden. Premium video’s zijn ontzettend indrukwekkend en hebben een hoge deelbaarheidsfactor op social media.

Bekijk meer

Teaser

Een op maat gemaakte korte video trekt aandacht en zorgt voor nieuwsgierigheid. Een teaser is als een trailer van een film: we lichten de highlights van de woning uit en zorgen voor een flitsende, opvallende impressie. Een teaser is een perfecte manier om veel aandacht en traffic te genereren op social media. Teasers worden vaak gedeeld, mensen taggen hierin vrienden of familie die op zoek zijn naar een woning met het gevolg dat dit soort filmpjes snel (regionaal) viral gaan. 

Bekijk meer