Molen aan het water met wolken

Over Woning Media Nederland 

Focus is de snelste weg naar succes. Met die gedachte in het achterhoofd helpt Woning Media Nederland makelaars, projectontwikkelaars en particulieren met het realiseren van de beste woningpresentaties. Op die manier dragen wij bij aan het behalen van maximaal verkoopresultaat.

Bekijk onze brochure onlineDownload onze brochure

Ontmoet Cees, project manager 

Cees is sinds 2020 projectmanager bij Woning Media. Geboren en getogen in Amsterdam maar Amsterdam is voor Cees veel te klein. Voordat hij bij WM kwam, was hij ondernemer en had hij een videoproductiebedrijf dat gespecialiseerd was in dronebeelden voor hotels en resorts in Azië.

Vrije tijd

In zijn vrije tijd gaat Cees het liefst op ontdekkingstocht. Op dit moment zou hij graag nog naar Oezbekistan en Zuid-Korea willen.

Woning Media

Cees zijn interesse in fotografie is ontstaan toen hij in Noorwegen woonde. Hier begon hij voor het eerst te fotograferen. Hij koos er toen voor om bij WM te gaan werken. Hij wilde namelijk iets doen wat hij leuk vond, maar ook, naast de fotografie, vanwege de vele mogelijkheden in het bedrijf; 'Er is altijd wel iets te automatiseren, onderzoeken of uit te werken.’

Een bijzondere dag in zijn WM-carrière vond hij de eerste dag van Casa Media. 'Casa media is ons kantoor in Portugal waar alle foto’s en video’s worden bewerkt. Dit was mijn eerste project dus daar kijkt ik met trots op terug'.

Tip van Cees

Als tip voor klanten adviseert Cees om de bewoners te vragen het huis goed voor te bereiden en even een rondje mee te lopen met de fotograaf. Zo kan alles snel en soepel verlopen.

Terug naar het team overzicht