Styling

Potentiële kopers vinden het moeilijk om een goed beeld te krijgen van een leegstaande (gerenoveerde) woning. Wij bieden hier een oplossing voor. Samen met onze in-house styliste richten wij de gehele woning in met meubels volgens de laatste woontrends! De woonkamer, keuken, eetkamer en slaapkamers komen er op deze manier nog beter uit! Met accessoires en kunst zetten wij de puntjes op de i. Uiteraard houden de stylisten rekening met een optimale indeling van de ruimtes, passend bij de beoogde doelgroep. Potentiële kopers kunnen zich eenvoudiger inleven en krijgen een beter gevoel bij het huis. Wij creëren het perfecte plaatje.

Bekijk onze stylingvideo

Verkoopstyling

Wilt u een leegstaand huis of gerenoveerde woning van top tot teen inrichten? Dan kunnen wij u daarmee helpen. Onze in-house stylisten zijn op de hoogte van de laatste trends en weten hierdoor precies wat een huis aantrekkelijk maakt voor de verkoop. Wij werken vanuit onze loods met eigen materiaal en transport, zodat we flexibel kunnen leveren en snel kunnen schakelen.

Bekijk meer

Styling voor fotografie

Aantrekkelijke en moderne fotografie is de basis voor een succesvolle verkoop van een woning. Met 'styling voor fotografie' zorgen wij ervoor dat een woning op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd, om zo veel mogelijk potentiële kopers te trekken. Onze in-house stylisten kunnen een woning kundig omzetten tot een prachtig huis, dat vervolgens door het fotografie team op de gevoelige plaat wordt gezet.

Bekijk meer