Molen aan het water met wolken

Woningfotografie  

Aantrekkelijke foto's zijn de basis voor een succesvolle verkoop van een woning. Ons team van woningfotografen weet de ware potentie van elk huis maximaal te benutten. Eyecatchers, unieke verkoopargumenten en belangrijke ruimtes krijgen veel aandacht en komen haarscherp in beeld. Het spel van licht, perspectief en ruimte kennen wij als geen ander. Woningfotografie is een essentiële investering in het verkoopproces van uw woning.

Online inplannen

Wat doet een woningfotograaf precies?

Een woningfotograaf weet precies hoe speciale eigenschappen van een huis uitgelicht moeten worden. Met uitgebreide ervaring en volledige beheersing van de camera, leveren ze de meest treffende beelden die bijdragen aan de verkoop van de woning. In combinatie met hoogwaardige in-house nabewerking van de foto’s, leggen onze woningfotografen de volledige nadruk op de woningfotografie zelf, met als uiteindelijk doel de verkoop te bevorderen.

Voorbereiding op de woningfotografie met het oog op verkoop

Creëer een opgeruimde en uitnodigende sfeer. Wij hebben een uitgebreide checklist samengesteld waarmee uw huis zo goed mogelijk gefotografeerd kan worden. Uiteindelijk is het huis een van uw grootste bezittingen, dus wij raden aan hier goed de tijd voor te nemen.

Algemene tips ter voorbereiding

Voer reparaties uit aan zichtbare schades, berg losse spullen op of stop ze in kratjes zodat de woningfotograaf ze gemakkelijk kan wegzetten, zorg dat alle gordijnen/lamellen open zijn, let op de kabels van uw televisie, modem, luidsprekers, etc. en werk deze netjes weg. Van alle tijd en energie die u nu investeert, profiteert u niet alleen voor de fotopresentatie, maar ook voor de bezichtigingen die gaan volgen.

Wat kost woningfotografie?

De kosten beginnen al vanaf € 150,- maar zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters en de complexiteit van de woning. Het is ook mogelijk om een pakket af te nemen en de dienst van de woningfotograaf te combineren met andere producten, zoals 360 graden foto's, plattegronden en video's. Dit heeft een positieve invloed op de kosten en zorgt voor een betere verkooppresentatie. Voor meer informatie over de kosten kunt u kijken op onze kostenpagina of onze online inplan tool.

Woningfotograaf om uw woning te verkopen

Het is in Nederland de standaard geworden om een professionele woningfotograaf in te huren. Woning Media is een one-stop-shop en biedt naast woningfotografie nog vele andere diensten aan, zoals styling en marketing, om het verkoopproces te bevorderen. Samen verkopen wij dat huis, neem snel contact met ons.

Woningfotografie inplannenTerug naar fotografie