Molen aan het water met wolken

Over Woning Media Nederland 

Focus is de snelste weg naar succes. Met die gedachte in het achterhoofd helpt Woning Media Nederland makelaars, projectontwikkelaars en particulieren met het realiseren van de beste woningpresentaties. Op die manier dragen wij bij aan het behalen van maximaal verkoopresultaat.

Bekijk onze brochure onlineDownload onze brochure

Ontmoet Maite: Fotograaf, inmeter en dronepiloot

Maite werkt als fotograaf, inmeter en dronepiloot bij Woning Media. Ze woont in Haarlem samen met haar vriend en kat. Voordat ze bij Woning Media kwam, was ze ontwerper en fotograaf bij een ontwerpbureau dat meubels maakt voor openbare ruimtes. 

Vrije tijd
In haar vrije tijd gaat Maite het liefst surfen en/of op reis. Als er geen golven zijn, vindt ze boulderen en skaten ook erg leuk om te doen, evenals fotograferen. 

Woning Media
Wat Woning Media leuk maakt voor haar, is dat het een jong en open bedrijf is waar iedereen zijn eigen dingen kan oppakken en creativiteit kwijt kan. De combinatie van het creatieve, het oog voor detail voor de fotografie en het inzichtelijke voor de meetrapporten wekte meteen haar interesse bij het zien van de vacature.

In de afgelopen jaren heeft ze veel mogen leren. Ze komt vaak op mooie locaties en ontmoet bijzondere mensen. Maite's meest speciale opdrachten waren o.a. een prachtig grachtenpand in Amsterdam, een karakteristieke woonboerderij aan de s' Gravelandseweg in Weesp en een voormalig paleis aan de Nieuwe Gracht in Haarlem met veel bijzondere details. 

Tip
Haar tip voor klanten is 'less is more'. Op de foto oogt een woning vaak beter als deze wat leger is.

Terug naar het team overzicht