Molen aan het water met wolken

Over Woning Media Nederland 

Focus is de snelste weg naar succes. Met die gedachte in het achterhoofd helpt Woning Media Nederland makelaars, projectontwikkelaars en particulieren met het realiseren van de beste woningpresentaties. Op die manier dragen wij bij aan het behalen van maximaal verkoopresultaat.

Bekijk onze brochure onlineDownload onze brochure

Ontmoet Nicky, een allrounder 

Nicky, geboren en getogen in Den Haag, woont nu in Amsterdam en werkt als een creatieve duizendpoot bij Woning Media. Als fotograaf, inmeter en EPA specialist is Nicky dagelijks bezig met diverse projecten.

Vrije tijd

In zijn vrije tijd is Nicky dol op lezen, arthouse films, muziek en uiteraard fotografie. Met name straatfotografie. Zijn passie voor fotografie is ontstaan door zijn opa, die al op jonge leeftijd zijn eigen foto's ontwikkelde in een donkere kamer thuis.

Over Woning Media

Hij waardeert vooral het jonge en dynamische team van Woning Media, de interessante locaties en objecten die hij vastlegt, en de vrijheid om met nieuwe ideeën en wensen te komen.

Nicky herinnert zich nog zijn memorabelste opdracht op de Keizersgracht, een 500m² pand aan de grachten met zes verdiepingen en prachtige kunst.

Nicky is trots op zijn werk bij WM, waar hij zich kan bezighouden met zijn interesses en de juiste middelen krijgt aangereikt. Hij raadt daarom ook zeker WM aan anderen aan. 'Je hebt veel vrijheid, leuke collega's en altijd gezellig borrels'.

Tip van Nicky 

Als tip voor klanten adviseert Nicky altijd de instructies op te volgen om hun woning zo fotoklaar mogelijk te maken, wat zorgt voor meer ruimte en tijd voor een mooie presentatie.

Terug naar het team overzicht