Bekijk deze nieuwsbrief in de browser

Voordelen van Verkoopstyling

Voordelen van Verkoopstyling

Wat is verkoopstyling?

Voordat we gaan kijken naar de voordelen, is het goed om eerst te kijken wat verkoopstyling bij Woning Media precies inhoudt. Wij zijn ons ervan bewust dat het een grote uitdaging is om de ware potentie te tonen bij het verkopen van een leegstaand of gerenoveerd huis. Daar hebben wij iets op gevonden. Met onze stylisten richten wij de gehele woning volledig in volgende de allerlaatste woontrends. Hierbij houden wij rekening met de beoogde doelgroep en de nieuwste innovaties op het gebied van interieurdesign. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle ruimtes optimaal benut worden. Na het inrichten van de woning voeren wij ook een Pakket Presentatie uit, waarbij we de woning inmeten, fotograferen en een video maken.

De woning wordt meer waard

Wij krijgen vaak de vraag wat kost verkoopstyling? Hier kunnen we heel open in zijn, onze tarieven beginnen vanaf € 2.500 per 100 vierkante meter. Daarna kost elke extra vierkante meter 15 euro. De meubels mogen hierna 2 maanden in de woning blijven staan. Voor meer informatie over onze prijzen kunt u altijd onze tarieven bekijken. Wij bekijken het echter graag vanaf de andere kant. Wat levert het u op? Na het stylen van de woning, is de woning direct meer waard. Het geeft de potentiële kopers een veel beter beeld van de mogelijkheden van de ruimte. Ons brein is nou eenmalig gevoelig voor mooie plaatjes. Een volledig ingerichte ruimte zal veel meer aanspreken, waardoor er automatisch meer geboden zal worden op het pand.

U vergroot de doelgroep

Bewoners van een huis doen er alles aan om er echt een thuis van te maken. Deze persoonlijke touch is vaak erg belangrijk voor de bewoner, maar het blijft altijd een kwestie van smaak. Bij Woningstyling houden onze stylisten de woning altijd neutraal. Hierdoor weten wij het optimale rendement uit de woning te halen.

verkoopstyling voorbeeld 1  Verkoopstyling voorbeeld 2

De woning is sneller verkocht

Een volledig lege woning is vaak moeilijk te verkopen. Verkoopstyling zorgt er niet alleen voor dat de woning meer waard is, het zorgt ook voor een snellere verkoop. Onze stylisten weten precies hoe ze een woning optimaal in kunnen richten. Door dit te combineren met het fotograferen van de woning, krijgen potentiële kopers online al direct een goede indruk van de woning. In onze ervaring geeft Woningstyling een zeer positief effect op het aantal mensen dat de woning wil bezichtigen. Hoe meer bezichtigingen, hoe groter de kans is op een snelle verkoop.

Woning Media

Bij Woning Media zijn wij gespecialiseerd in alles wat met woningpresentatie te maken heeft. Wij streven ernaar om de beste en aantrekkelijkste aanbieder te zijn. Daarom werken wij altijd met de beste mensen in combinatie met de beste en nieuwste technieken. Wij richten ons op het snel en zorgeloos ondersteunen van onze klanten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een Verkoopstyling offerte aan!

Terug naar overzicht