Verkoopstyling

Het kan een uitdaging zijn om de ware potentie te tonen van een leegstaand of gerenoveerd huis. Wij hebben hier de ideale oplossing voor. Samen met onze in-house stylisten richten wij de gehele woning in volgens de laatste woontrends. Wij gebruiken hiervoor de nieuwste innovaties op gebied van interieurdesign, maar houden natuurlijk ook rekening met de beoogde doelgroep en de optimale indeling van de ruimtes. Wij verzorgen het gehele designproces, van begin tot eind. Vanuit onze loods kunnen wij alles leveren voor het perfecte plaatje.

Meest gestelde vragen

Wanneer is styling interessant voor mijn woning?

Verkoopstyling is vooral interessant bij leegstaande woningen. Op die manier krijgen potentiële kopers een goed idee van wat er mogelijk is. Kopers vinden het vaak lastig om in een lege ruimte in te beelden hoe het eruit kan komen te zien en door het in te richten met moderne, hedendaagse meubels krijgt de lege ruimte meteen meer sfeer, waardoor het aantrekkelijker wordt voor kopers en er een huiselijke sfeer wordt gecreëerd. 

Wat kost een styling?

Het stylen van een woning tot 100 m2 kost € 2.500,00 (excl. BTW). Daarna kost het 15,00 (excl. BTW) per m2. 

Wordt de woning ook gefotografeerd?

Bij een verkoopstyling zit standaard een Pakket Presentatie inbegrepen, dit bestaat uit een fotoreportage, een video, 360 graden foto’s, een meetrapport en plattegronden van de woning. Deze maken we de dag na de styling en leveren we met een Next Day Delivery de dag na de fotografie aan. Binnen 48 uur na de styling kan de woning dus online!

Hoe lang mag een styling blijven staan?

De meubels blijven voor twee maanden in de woning staan, zodat ook tijdens bezichtigingen de potentie van de woning te zien is. 

Kan ik de duur van een styling verlengen?

Wanneer de woning na 2 maanden nog niet verkocht is, kan de styling per maand verlengd worden. De kosten hiervoor zijn 10% van het offertebedrag per maand. 

Mag ik mijn woning laten stylen als ik er zelf nog woon?

Nee, helaas kunnen we de woning niet stylen wanneer je er zelf nog woont. Dit heeft er mee te maken dat we de kwaliteit van onze meubels zo hoog mogelijk willen houden, bij gebruik van de meubels is het onvermijdelijk dat er gebruikssporen op komen en dit willen we graag voorkomen. 

Wat als mijn woning op een hogere etage ligt?

Het is geen probleem als de woning op een hogere etage gelegen is, mocht er geen lift aanwezig zijn, dan maken wij gebruik van een verhuislift. Wij willen namelijk niet dat het (algemene) trappenhuis beschadigd. Wij maken gebruik van een verhuislift vanaf de tweede etage, de kosten hiervoor zijn € 250,00 (excl. BTW). 

Wat als ik mijn woning slechts gedeeltelijk wil laten stylen?

Als de woning slechts gedeeltelijk ingericht hoeft te worden, omdat er eigen meubels blijven staan, kunnen wij onze styling hier altijd op aanpassen. Het is dan verstandig als de styliste eerst een bezoek brengt aan de woning zodat zij kan bepalen wat er nog toegevoegd moet worden. Op basis hiervan kunnen we dan een offerte opstellen.

Wat moet ik regelen voordat mijn woning wordt gestyled?

Voordat uw woning gestyled wordt, is het belangrijk dat de woning zo leeg mogelijk is. Het liefst blijven er helemaal geen meubels staan, zodat wij het geheel kunnen inrichten met onze nieuwste meubels, volgens de laatste trends. Daarnaast is het belangrijk dat de woning volledig schoongemaakt is.

Terug naar styling