Molen aan het water met wolken

Vastgoedstyling  

Vastgoedstyling is het antwoord op de uitdaging waar veel potentiële kopers mee te maken krijgen: het visualiseren van een gerenoveerde of leegstaande woning. In plaats van een kaal interieur bieden we een prachtig ingericht huis dat perfect aansluit bij de laatste woontrends.

Online inplannen

Wat is vastgoedstyling precies?

Vastgoedstyling, of verkoopstyling, is een strategie waarbij een woning zo aantrekkelijk mogelijk wordt gemaakt voor potentiële kopers. Dit doen we door elke ruimte in het huis zorgvuldig in te richten met meubels, accessoires en kunst. Onze inhouse vastgoedstylist zorgt voor een optimale indeling en een eigentijdse look, van de woonkamer tot de slaapkamers.

Waarom heb je vastgoedstyling nodig?

Een leegstaand of gerenoveerd huis kan voor potentiële kopers moeilijk te visualiseren zijn. Vastgoedstyling helpt kopers zich beter in te leven en geeft hen een realistisch en aantrekkelijk beeld van de woning. Met onze professionele styling creëren we het perfecte plaatje, waardoor kopers sneller een positieve beslissing kunnen nemen.

Wat doet een vastgoedstylist

Onze vastgoedstylist richt zich op het inrichten van de gehele woning volgens de laatste woontrends. Van het selecteren van het perfecte meubilair tot het plaatsen van de juiste accessoires en kunst, onze stylist zorgt ervoor dat elke ruimte er op zijn best uitziet. Door rekening te houden met de beoogde doelgroep en het creëren van een optimale indeling, helpt onze vastgoedstylist potentiële kopers een goed gevoel te krijgen bij de woning.

De vastgoedstylist van Woning Media

Bij Woning Media, hebben we onze eigen inhouse vastgoedstylist, Ghislaine. Onze stylist is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en heeft de kennis en ervaring om een huis klaar te maken voor de verkoop. We werken met eigen materiaal en transport, wat ons in staat stelt flexibel te leveren en snel te schakelen. Laat ons u helpen bij het creëren van het perfecte plaatje dat uw woning verdient.

Vastgoedstyling inplannenTerug naar styling