Molen aan het water met wolken

Over Woning Media Nederland 

Focus is de snelste weg naar succes. Met die gedachte in het achterhoofd helpt Woning Media Nederland makelaars, projectontwikkelaars en particulieren met het realiseren van de beste woningpresentaties. Op die manier dragen wij bij aan het behalen van maximaal verkoopresultaat.

Bekijk onze brochure onlineDownload onze brochure

Ontmoet Sarah, Binnendienst medewerker

Sarah werkt bij Woning Media als commercieel medewerker in de binnendienst. Je zal haar vast wel eens aan de telefoon gehad hebben. Ze komt oorspronkelijk uit Den Helder en woont tegenwoordig in Hilversum. Voordat ze bij Woning Media werkte, was Sarah video-editor bij een gelijksoortig media bedrijf.

Vrije tijd

Al een aantal jaar werkt Sarah als portretfotograaf. Dit doet ze dan ook graag in haar vrije tijd. Daarnaast houdt ze van sporten, lezen, uit eten gaan, winkelen en concerten bezoeken. Op haar bucketlist staat nog een lange reis naar Indonesië om haar roots te ontdekken. 

Woning Media

Ze vindt het werk leuk en uitdagend vanwege het gezellige team en de afwisseling in het werk. Zoals het inplannen van afspraken, beantwoorden van vragen van klanten en het bijstaan van de fotografen.

Tip van Sarah

'Je weet nooit wat je kunt, tot je het geprobeerd hebt.'

Terug naar het team overzicht