Molen aan het water met wolken

Over Woning Media Nederland 

Focus is de snelste weg naar succes. Met die gedachte in het achterhoofd helpt Woning Media Nederland makelaars, projectontwikkelaars en particulieren met het realiseren van de beste woningpresentaties. Op die manier dragen wij bij aan het behalen van maximaal verkoopresultaat.

Bekijk onze brochure onlineDownload onze brochure

Ontmoet Ghislaine, onze in-house stylist

Ghislaine, ook wel Kiki binnen Woning Media genoemd. Woonachtig in het prachtige Amsterdam. Ghislaine is tijdens haar master klinische psychologie zelf begonnen met styling als bijbaantje en zo ontdekte ze een hernieuwde passie. 

Haar werk is uitdagend en omvat verschillende aspecten waaronder planning, klantcontact, het aansturen van mensen, inkoop en organisatie. 

Vrije tijd
Naast haar werk heeft Ghislaine een aantal interesses op haar bucketlist staan, waaronder terug naar Japan voor een langere reis en een culinaire ontdekkingstocht door de 'dirty south' van Amerika. Haar guilty pleasure is tijd doorbrengen op terrasjes met vrienden en kan ze niet zonder koffie!

Woning Media
Hoewel Ghislaine veel ervaring heeft opgedaan in haar werk, heeft ze ook wel eens een blunder begaan. Zo heeft ze ooit bij haar eerste solo opdracht plakspijkers gebruikt op net gestucte muren (wel met toestemming van de klant) Dit bleek niet bepaald een succesvolle combinatie te zijn. 

Terug naar het team overzicht