Kerkstraat 247, Amsterdam 020 - 260 00 57 Online inplannen Contact
 

Fotografie & Video

Uw vastgoed aantrekkelijk in beeld

Uw vastgoed aantrekkelijk in beeld gebracht

Voor een optimale verkooppresentatie is het van cruciaal belang dat vastgoedobjecten aantrekkelijk in beeld gebracht worden. Ons creatieve fotografie- en videoteam weet de ware potentie van uw pand optimaal vast te leggen en over te brengen aan potentiële kopers. Dankzij de nieuwste technologie creëren wij een bijzondere sfeerbeleving voor een volmaakte verkooppresentatie.

Fotoreportage

Voor een bijzondere eerste indruk. Een gedetailleerde fotoreportage van het object. Met aandacht voor de kleinste details zorgen onze professionals voor het beste beeld van iedere woning. Voor een bijzondere eerste indruk.

Fotoreportages

 
 

Hoogte/drone fotografie

Met deze indrukwekkende foto’s en video’s van grote hoogte krijgt u een representatief totaalbeeld van het perceel en rijke sfeerimpressie van de omgeving.

Hoogte / drone fotografie

360 fotografie

Dit totaalplaatje geeft de potentiële koper een interactief beeld van alle binnen- en buitenruimtes van het vastgoedobject. In alle foto’s is het mogelijk om 360 graden in de rondte te draaien om alle hoeken van een object gedetailleerd te bekijken.

360 fotografie

 

 

 

 

 

Woningvideo

 

Een complete, sfeervolle videotour door het pand. Krijg een goede indruk van de ruimtes en ontdek de vele mogelijkheden van het vastgoedobject met deze virtuele rondleiding.

Woningvideo