Molen aan het water met wolken

Over Woning Media Nederland 

Focus is de snelste weg naar succes. Met die gedachte in het achterhoofd helpt Woning Media Nederland makelaars, projectontwikkelaars en particulieren met het realiseren van de beste woningpresentaties. Op die manier dragen wij bij aan het behalen van maximaal verkoopresultaat.

Bekijk onze brochure onlineDownload onze brochure

Ontmoet Emily, Fotograaf bij Woning Media

Emily werkt sinds 2021 als fotograaf bij Woning Media en rijdt met haar E-bike door heel Amsterdam. Voordat ze bij Woning Media kwam, was ze foodfotograaf en marketeer voor restaurants. 

Vrije tijd

In haar vrije tijd geniet Emily het liefst van weekendjes weg, kaasplanken met vrienden en in de zomer gaat ze graag naar festivals. Op dit moment staat het wonen en werken in een ander land enkele maanden op haar to-do lijst.

Over Woning Media

Ze herinnert zich haar meest bijzondere opdracht nog goed; een gigantisch huis en feestlocatie op de Lijnbaansgracht, met een dansvloer, DJ-booth en hotelkamers met een knalrood bad.

De voordelen van het werken bij Woning Media zijn dat de dagen voorbij vliegen en dat je de keuze hebt om thuis of op het WM kantoor, op het Koningsplein, je foto's kunt uploaden. Bovendien ben je als een van de eersten op de hoogte als je je droomhuis tegenkomt.

Tip van Emily

Als tip voor klanten raadt ze aan om vieze onderbroeken altijd in de wasmand te gooien.

Terug naar het team overzicht